Materiale de fermentație și Oenologie | AromintLux

Materiale de fermentație și Oenologie

"Nivelul scăzut de SO2", în colaborare cu Universitatea din Udine. Viitorul este în mâinile tale...

Compania Lafood GroupFermentațiaSubstanțe pentru prelucrare

Compania Lafood Group

array(3) { [0]=> string(133) "http://aromint.com/wp-content/uploads/2016/06/Биоматериалы-для-виноделия-Fermentation-materials-oenology1.jpg" [1]=> string(133) "http://aromint.com/wp-content/uploads/2016/06/Биоматериалы-для-виноделия-Fermentation-materials-oenology3.jpg" [2]=> string(133) "http://aromint.com/wp-content/uploads/2016/06/Биоматериалы-для-виноделия-Fermentation-materials-oenology2.jpg" }

Compania Aromint Lux SRL este reprezentantul exclusiv al companiei Lafood Group SRL pe teritoriul CSI, care este un brand la nivel mondial în domeniul vinicol.

Lafood Group SRL a fost fondată datorită inițiativei și pasiunei pentru producerea vinului ale doctorului Massimiliano Zingaropoli. Compania este orientată pe cercetarea și dezvoltarea de noi biotehnologii și inovații în industria vinului la nivel mondial.

 

De-a lungul anilor de activitate, Lafood Group SRL lucrează în strînsă colaborare cu instituțiile de cercetare din întreaga lume, vinificatori și diverși producători. În special, începând cu anul 2010, efectuăm teste pentru utilizarea biotehnologiei cu scopul de a reduce și a elimina utilizarea SO2 în vin.

 

Ne-am stabilit într-o strînsă colaborare cu renumitul profesor Zironi, care conduce Catedra de Food Science și Tehnologie de la Universitatea din Udine, Italia. Profesorul Zironi este primul cercetator care a început să experimenteze în vinificare metoda “nivel scăzut de SO2”.

Fermentația

array(3) { [0]=> string(133) "http://aromint.com/wp-content/uploads/2016/06/Биоматериалы-для-виноделия-Fermentation-materials-oenology5.jpg" [1]=> string(133) "http://aromint.com/wp-content/uploads/2016/06/Биоматериалы-для-виноделия-Fermentation-materials-oenology4.jpg" [2]=> string(133) "http://aromint.com/wp-content/uploads/2016/06/Биоматериалы-для-виноделия-Fermentation-materials-oenology6.jpg" }

Multe dintre vinurile produse prin utilizarea biomaterialelor Lafood Group SRL, ocupă poziții de frunte în diverse competiții mondiale.

LEVURI

Levurile selecționate de prima și a doua generație: Seria I Fantastici 4, Seriya The Avengers, Seriya Special New, Seria Gran Cru, Seria Elite, Seriya Extreme Basic. O gamă largă de levuri face posibilă alegerea tipului potrivit pentru fiecare soi de struguri, cu posibilitatea de a deschide o aromă de soi, pentru a accentua diferite tonuri aromatice necesare. Levyrile funcționează și la temperaturi foarte scăzute (de la +3 pînă la +8 grade C). Levuri care necesită o rezistență ridicată la condiții dificile de fermentație alcoolică.

 

NUTRIENȚI

Linia organică a produselor ajută la procesul de fermentație și sunt foarte necesare, oferind calitați suplimentare:

  • protecția culorii și anti-condensarea complexilor cu antociane/tanine, concentrație ridicată de aminoacizi sulfați, cu o activitate antioxidantă ridicată;
  • avînd proprietăți de producere a concentrației mari de manoproteine;
  • bacterii pentru fermentarea malo-lactică.

 

ENZIME

Pentru vinurile roșii și albe, preparatele enzimatice extrem de active cu un amestec echilibrat de activități care sunt necesare fracțiunii de bază PE, PG, PL.

Substanțe pentru prelucrare

array(3) { [0]=> string(136) "http://aromint.com/wp-content/uploads/2016/06/Биоматериалы-для-виноделия-Fermentation-materials-oenology-10-.jpg" [1]=> string(133) "http://aromint.com/wp-content/uploads/2016/06/Биоматериалы-для-виноделия-Fermentation-materials-oenology9.jpg" [2]=> string(60) "http://aromint.com/wp-content/uploads/2016/04/чипсы.jpg" }

Multe dintre vinurile produse prin utilizarea biomaterialelor Lafood Group SRL, ocupă poziții de frunte în diverse competiții mondiale.

TANINE PENTRU FERMENTAȚIE

Tanine de vin de origine botanică cu cel mai înalt grad de puritate. Tanine extrase din lemn de kashtan și quebracho, tanin galic, tannin Tara din lemn, tanin din coaja proaspată de mimoză.

 

TANINE PENTRU MATURAREA VINULUI

Tanine de înaltă calitate și puritate. Ele sunt rodul celor mai recente cercetari privind polifenoli și antioxidanți naturali.

 

CHIPS DE STEJAR ȘI DOAGE (сhips & staves)

Produse din lemn de stejar francez și american selectat. Tehnologia de încălzire a lemnului este optimizată pentru a detecta aroma pe care o cautați, conferind calitate produsului. Marește dulceața, rotungimea și textura în gură, îmbunătățește echilibrul și subtilitatea, сonferind caracter vinului.

 

SUBSTANȚE PENTRU PRELUCRAREA VINULUI

O gamă largă de materiale de prelucrare pentru ajustarea vinurilor de: limpezire, stabilizare, eliminarea tonurilor de oxidare, polizaharide, formule speciale, acizi organici și alți aditivi curați.