Capsule pentru Spumante | AromintLux

Capsule pentru Spumante

Capsula din polilaminat conferă sticlei reliefuri frumoase și eleganță prin imprimări și alte elemente de decorare.

Capsule pentru spumante

Capsule pentru spumante

array(3) { [0]=> string(124) "http://aromint.com/wp-content/uploads/2016/06/Капсулы-для-шампанского-Capsules-for-sparkling-wines1.jpg" [1]=> string(124) "http://aromint.com/wp-content/uploads/2016/06/Капсулы-для-шампанского-Capsules-for-sparkling-wines4.jpg" [2]=> string(124) "http://aromint.com/wp-content/uploads/2016/06/Капсулы-для-шампанского-Capsules-for-sparkling-wines3.jpg" }

Capsulele e folosesc nu numai ca element tehnic al ambalajului, dar și ca un element integru al design-ului, ceea ce redă savoarea individuală buteliei.

MATERIALE

Aluminiu – polietilenă – aluminiu (multi-strat) sunt laminate în grosime standard: de 55, 60, 80, 100 și 120 microni. Capsulele sunt realizate din aluminiu multi-strat și sunt ideale pentru vinurile spumante.

 

DESIGN-UL PARȚII LATERALE ALE CAPSULEI

Noi creăm orice culoare individual, în funcție de cerințele clientului. Sunt disponibile nuanțe mate și culori perlă strălucitoare. Imprimarea poate fi realizată prin rotogravură pînă la 6 culori și flexografie până la 8 culori. În plus față de fundal, ștanțare la cald 1 sau 2 culori, embosare la rece. Medalioane de forme diferite, standard sau proiecte noi personalizate.

 

DESIGN-UL DISCULUI SUPERIOR AL CAPSULEI

Partea superioară a unui disc standard sau realizat din aluminiu gros fără a strica estetica cu falduri și cu embosare la cald în relief. Imprimarea poate fi realizată prin rotogravură pina la 6 culori și flexografie până la 8 culori, adăugător la culoarea de fon. Echipamentele ultra-moderne pentru fabricarea unui clișeu fac posibilă realizarea la mai multe niveluri de embosare de o calitate excepțională.

 

DIMENSIUNI

Dimensiunile standard: înălțime 75-138 mm (înălțime fară medalion), diametrul superior 32-36 mm. Dimensiunile non-standard: pentru sticle de 1,5 litri suvenir, 3 litri, 6 litri și altele.