Dopuri de Plută | AromintLux

Dopuri de Plută

Dispunem de toate tipurile de dopuri: pentru vinurile de colecție, vinurile ordinare, șampanie și cognac

Dop de plută pentru vinDop pentru șampanieT-dop pentru băuturi tari

Dop de plută pentru vin

array(3) { [0]=> string(94) "http://aromint.com/wp-content/uploads/2016/06/Корковая-пробка-Cork-stoppers1.jpg" [1]=> string(94) "http://aromint.com/wp-content/uploads/2016/06/Корковая-пробка-Cork-stoppers2.jpg" [2]=> string(94) "http://aromint.com/wp-content/uploads/2016/06/Корковая-пробка-Cork-stoppers3.jpg" }

În acele vremuri îndepărtate, cînd oamenii au început a face vin și a aprecia nu numai gustul rafinat al vinului, dar și proprietățile lui, a devenit foarte important să fie posibil de a stoca băutura pentru o utilizare viitoare.

DOP DIN PLUTĂ NATURALĂ

Dopul perfect pentru vinurile de colecție. Asigură o etanșare optimă și joacă un rol important în dezvoltarea corectă a vinului.

 

DOP NATURAL 2TOP (1 + 1)

Acest tip de dop satisface cele mai înalte cerințe ale vinificatorilor, păstrând în același timp toate avantajele plutei naturale în ceea ce privește durabilitatea, dar este recomandat și pentru vinurile care nu sunt destinate îmbătrânirii.

 

DOP NATURAL MICROCORK

Acest tip de dop se deosebește printr-o stabilitate structurală ridicată, ca urmare a compoziției granulelor micro din plută. Liantul este la 100% compus din gumă vegetală naturală.

 

DOP AGLOMERAT

Acest tip de dop este ideal pentru vinurile destinate consumului curent, în cazul în care prețul și proprietăți bune de ermetizare sunt factorii principali.

Dop pentru șampanie

array(3) { [0]=> string(94) "http://aromint.com/wp-content/uploads/2016/06/Корковая-пробка-Cork-stoppers4.jpg" [1]=> string(94) "http://aromint.com/wp-content/uploads/2016/06/Корковая-пробка-Cork-stoppers6.jpg" [2]=> string(94) "http://aromint.com/wp-content/uploads/2016/06/Корковая-пробка-Cork-stoppers5.jpg" }

Dopul de plută este mai mult decît un mijloc de îmbuteliere. De fapt, acesta este filtrul prin care vinul respiră, trăiește și crește.

DOP CU INELE NATURALE

Acest tip de dop este considerat cel mai bun dop pentru șampanie și vinuri spumante. Proprietățile excelente de elasticitate și îmbuteliere ușoară sunt avantajele fundamentale ale acestui tip de dop.

 

DOP NATURAL MICROCORK

Acest tip de dop se deosebește printr-o stabilitate structurală ridicată, ca urmare a compoziției microgranulelor din plută. Liantul este de 100% compus din gumă vegetală naturală.

 

DOP AGLOMERAT

Acest tip de dop este ideal pentru vinurile destinate consumului curent, în cazul în care prețul și proprietăți bune de ermetizare sunt factorii principali.

T-dop pentru băuturi tari

array(3) { [0]=> string(94) "http://aromint.com/wp-content/uploads/2016/06/Корковая-пробка-Cork-stoppers7.jpg" [1]=> string(94) "http://aromint.com/wp-content/uploads/2016/06/Корковая-пробка-Cork-stoppers8.jpg" [2]=> string(94) "http://aromint.com/wp-content/uploads/2016/06/Корковая-пробка-Cork-stoppers9.jpg" }

Dopurile de tip T-dop combină calitatea și prestigiul dopului natural de plută, în luxul și designul exclusiv al capsulei.

DOP CU CAPSULĂ DIN PLASTIC

Capsulă clasică netedă din plastic;

Cu o combinație de relief și hot foil;

Culorile populare negru și aur, precum și alte culori;

Cu dop natural, microgranular sau aglomerat.

 

DOP CU CAPSULĂ DIN LEMN

Fabricate din materiale naturale, disponibile în diverse forme standard, pe care poate fi aplicată personalizarea. Naturale la prima vedere, deoarece lemnul ofera simplitatea și naturalețea produsului.

 

DOP CU STRAT DE ALUMINIU

Dop alb sintetic, precum și cu o imitație de dop natural microgranulat. Capsula din aluminiu de culori diferite, cu culori individuale pe Pantone, combinația de imprimare, de relief și hot foil.