Coșulețe din Sîrmă | AromintLux

Coșulețe din Sîrmă

Pentru producerea coșuleților din sîrma, noi alegem cea mai buna materie primă de pe piață

Agrafe

Agrafe

array(3) { [0]=> string(80) "http://aromint.com/wp-content/uploads/2016/06/Мюзле-Wirehoods-Muselets3.jpg" [1]=> string(80) "http://aromint.com/wp-content/uploads/2016/06/Мюзле-Wirehoods-Muselets1.jpg" [2]=> string(80) "http://aromint.com/wp-content/uploads/2016/06/Мюзле-Wirehoods-Muselets2.jpg" }

Constanța dimensiunilor și formei, asigură o funcționare stabilă a liniilor moderne de îmbuteliere, de viteză mare.

CALITATE ȘI MATERIALE

Utilizarea materialelor de calitate înaltă înseamnă producerea mărfii de clasă mondială, cu performanțe de încredere și durată lungă de viață a produsului. Pentru a obține agrafe de cea mai înaltă calitate, alegem cele mai bune materii prime de pe piață.

 

TIPURI DE CONSTRUCȚIE ALE AGRAFEI

Cel mai frecvent întîlnite sunt două modele de bază. Agrafe cu inel flexibil, care sunt concepute pentru a fi utilizate cu dopurile naturale. Inelul flexibil permite tuturor picioarelor agrafei să se miște în jurul inelului și să ia poziția corespunzătoare în jurul gâtului sticlei. Țesătura în formă de căpăstru nu dă posibilitate de a deteriora capsula din polilaminat. Și agrafele cu un picior fix, practic, concepute pentru a fi utilizate cu dopuri din plastic și aglomerat natural.

 

SÎRMA DE DIFERITE CULORI ȘI DESIGN-UL PLĂCUȚEI

Sîrma poate fi de culoare argintie sau vopsită în diferite culori: auriu, negru, roșu, albastru, maro, verde de măsline și altele. Placuța poate fi cu design deosebit și imprimarea individuală, în combinație cu embosing.