Capsule din Polilaminat | AromintLux

Capsule din Polilaminat

Atît pentru sticle standard, cît și pentru diametrele specifice.

Capsule din polilaminat

Capsule din polilaminat

array(3) { [0]=> string(126) "http://aromint.com/wp-content/uploads/2016/06/Полиламинатные-колпачки-Polylaminate-capsules-COMPLEX1.jpg" [1]=> string(126) "http://aromint.com/wp-content/uploads/2016/06/Полиламинатные-колпачки-Polylaminate-capsules-COMPLEX2.jpg" [2]=> string(126) "http://aromint.com/wp-content/uploads/2016/06/Полиламинатные-колпачки-Polylaminate-capsules-COMPLEX4.jpg" }

Alegerea optimă a capsulelor din polilaminat pentru vin și cognac, sunt mult mai solide decât capsulele din PVC și nu sunt atît de scumpe ca cele din staniu.

MATERIALE

Aluminiu – polietilenă – aluminiu (multistrat) laminat într-o grosime standard de 100 și 120 microni. Această grosime a materialului este foarte potrivită pentru o bună fixare pe sticlă.

 

DESIGNUL PĂRȚII LATERALE ALE CAPSULEI

Noi creăm orice culoare individual în funcție de cerințele clientului, poate fi disponibilă nuanța mată și culori strălucitoare (pearl). Imprimarea poate fi realizată prin rotogravură cu pînă la 6 culori, flexografie până la 8 culori, adăugător la culoarea de fon, hot foil cu 1 sau 2 culori, cold foil.

 

DESIGNUL DISCULUI SUPERIOR AL CAPSULEI

Pentru discul superior sunt folosite diferite grosimi de aluminiu cu hot foil în relief. Echipamentele ultra-moderne pentru fabricarea clișeului fac posibilă realizarea mai multor nivele de relief excepțional de bună calitate. Imprimarea poate fi realizată prin rotogravură cu pînă la 6 culori, flexografie până la 8 culori, adăugător la culoarea de fon.

 

DIMENSIUNI

  • Înălțimea de la 40 pînă la 75 mm
  • Diametrul superior de la 25 pînă la 33 mm