Capace Pilfer Proof | AromintLux

Capace Pilfer Proof

Pentru diferite produse, de la cele mai simple pîna la cele mai complicate design-uri.

Pilfer Proof pentru vinPilfer Proof pentru apăPilfer Proof pentru vodcăPilfer Proof pentru ulei

Pilfer Proof pentru vin

array(3) { [0]=> string(94) "http://aromint.com/wp-content/uploads/2016/06/Винтовые-колпачки-Screw-cap1.jpg" [1]=> string(95) "http://aromint.com/wp-content/uploads/2016/06/Винтовые-колпачки-Screw-cap21.jpg" [2]=> string(95) "http://aromint.com/wp-content/uploads/2016/06/Винтовые-колпачки-Screw-cap31.jpg" }

Capacul Pilfer Proof (Screw cap) garantează protecția vinurilor de infecție TCA, ce nu putem spune cu certitudine de 100% despre dopul din plută.

TENDINȚE DE PIAȚĂ

Astăzi, multe fabrici de vin trec la capacele cu filet, considerând că acestea sunt cea mai bună opțiune de închidere a vinului astăzi. Dar majoritatea vinificatorilor consideră că Screw Cap se potriveste mai bine pentru vinurile de consum curent, iar dopul de plută pentru vinurile de maturate.

 

MATERIALE

Capacele pentru filet sunt produse din aluminiu. În interior este garnitura saranex pentru vinurile de utilizare pînă la 5 ani și garnitura staniu pentru vinurile de pînă la 7 ani de utilizare.

 

VIN SPUMANT ȘI ȘAMPANIE

Nou pe piață, o nouă garnitură care poate rezista la presiunea din sticla de până la 9 bar, timp indelungat. Aceast fapt permite utilizarea capacelor cu filet pentru vinurile Frizante, Prosecco și alte vinuri spumante.

 

DESIGN DECORATIV

Vopsirea capacului este posibila în orice culoare, în funcție de Pantone. Decorarea pe capacul cu filet se face prin intermediul litografiei, hot foil, de relief, pe partea superioară și cea dorsala a capacului.

 

DIMENSIUNI

Dimensiunile standard sunt de 30*60 mm, dar de asemenea sunt disponibile în alte dimensiuni.

Pilfer Proof pentru apă

array(3) { [0]=> string(94) "http://aromint.com/wp-content/uploads/2016/06/Винтовые-колпачки-Screw-cap4.jpg" [1]=> string(94) "http://aromint.com/wp-content/uploads/2016/06/Винтовые-колпачки-Screw-cap5.jpg" [2]=> string(94) "http://aromint.com/wp-content/uploads/2016/06/Винтовые-колпачки-Screw-cap6.jpg" }

Capace din aluminiu pentru băuturi carbogazoase în recipiente de sticlă, băuturi răcoritoare și sucuri de fructe.

CAPACE OBIȘNUITE

Capacul de aluminiu poate fi folosit cît pentru apa plată (fără gaze) atît și pentru apă carbogazată puternic. Garnitura speciala este proiectată să reziste la o presiune ridicată.

 

CAPACE CU INDICATOR DE DESCHIDERE – SPRING

Capacele de tip Spring permit utilizatorului să indice faptul că sticla a fost deschisă. La prima deschidere a sticlei inelul de plastic se desface în 3 părți care rămân pe capac, dar nu pe sticla. Acest sistem nu doar informează consumatorul despre deschiderea flaconului, dar de asemenea protejează împotriva taieturilor de inel metalic, care rămîn de obicei pe sticla cu capac obișnuit.

Pilfer Proof pentru vodcă

array(3) { [0]=> string(94) "http://aromint.com/wp-content/uploads/2016/06/Винтовые-колпачки-Screw-cap8.jpg" [1]=> string(94) "http://aromint.com/wp-content/uploads/2016/06/Винтовые-колпачки-Screw-cap7.jpg" [2]=> string(94) "http://aromint.com/wp-content/uploads/2016/06/Винтовые-колпачки-Screw-cap9.jpg" }

Echipamentul de producție permite efectuarea celui mai complicat design și are o gamă largă de dimensiuni.

MATERIALE

Capacele cu filet sunt produse din aluminiu. Interiorul acestuia este echipat cu o garnitură pentru alcool tare sau suplimentar cu un dozator de diferite modele.

 

DESIGN DECORATIV

Vopsirea capacului cu filet este disponibilă în orice culoare în funcție de Pantone. Decorarea pe capacul cu filet se face cu:

  • Tipar offset
  • Tipar cu clișeu
  • Hot foil
  • Imprimare digitală
  • Embosing
  • Shaving
  • Metalizare
  • Pulverizare cu lac

 

DIMENSIUNI

Pentru toate tipurile de sticle standard cu diametru de la 25 pînă la 39 mm, înălțimea de la 17 pînă la 60 mm. De asemenea, pentru sticlele mici cu diametrul de 18,5 mm.

Pilfer Proof pentru ulei

array(3) { [0]=> string(118) "http://aromint.com/wp-content/uploads/2016/04/Винтовые-колпачки-на-масло-Screw-cap-for-oil1.jpg" [1]=> string(118) "http://aromint.com/wp-content/uploads/2016/04/Винтовые-колпачки-на-масло-Screw-cap-for-oil3.png" [2]=> string(95) "http://aromint.com/wp-content/uploads/2016/06/Винтовые-колпачки-Screw-cap10.jpg" }

După deschiderea sticlei, uleiul este folosit în doze mici pentru o perioadă lungă de timp. Și pentru acest lucru sunt necesare capacele cu filet, care sunt comode pentru turnat și care pot fi re-închise.

MATERIALE ȘI CONSTRUCȚII

Capace cu filet sunt realizate din aluminiu și sunt echipate cu dozatoare din polimer de diferite configurații. Dozatoarele sunt proiectate luând în considerare vîscozitatea uleiului, pentru a obține jetul optim. De asemenea, este prevazut cu un dispozitiv anti-picurare, care ar asigura ușurința de turnare. Este foarte frustrant atunci cînd picăturile de ulei care se scurg în jos pe sticla cad și murdăresc masa.

 

DESIGN DECORATIV

Vopsirea capacului este posibila în orice culoare, în funcție de Pantone. Decorarea pe capacul cu filet se face prin intermediul litografiei, hot foil, embosing, pe partea superioară și cea dorsală ale capacului.

 

DIMENSIUNI

  • Diametrul de 31,5 mm
  • Înălțimea de la 24 pînă la 60 mm